Ervaringen van onze klanten - Vintage - Happy Little Camper

Vintage

Terug

Een weekendje op pad met Choco Vanille

En toen was het zover, op 3 mei jl. gingen wij een weekendje op pad met Choco Vanille. Een lang gekoesterde droom van onze zoon Levi (7) ging hiermee in vervulling.

Na de uitleg over het busje en het overladen van onze bagage reden wij om 4 uur weg uit Amersfoort. Het was even wennen in zo'n busje te rijden, het schakelt en remt toch even anders dan we gewend zijn, maar al gauw wisten we niet beter.

We reden richting 's Hertogen Bosch en zijn daar op een boerencamping beland. De zon scheen, we hadden een leuk plekje en de kinderen konden zich lekker vermaken op de trampoline en met de skelters. We (vooral de kinderen) hebben uitgebreid het busje bekeken en de slaapplaatsen boven getest. Toen het om een uur of 9 's avonds toch wel af begon te koelen hebben we nog even lekker een spelletje gedaan in de bus met het straalkacheltje aan. Het slapen was wel even wennen, het bleek vooral onder het hef dak toch nog wel koud te zijn. Niet zo gek natuurlijk, begin mei.

Na een ontbijtje buiten in de zon vertrokken we richten de stad (den Bosch) voor een stadwandelingetje en natuurlijk een Bosche Bol. Dit vonden eigenlijk ook wel een toepasselijke naam voor ons busje!

Aan het einde van de ochtend trokken we weer verder richting Gent. Daar hebben we een plekje op een stadscamping gevonden en hebben 's avonds gezellig gegeten in de stad.

De volgende dag was het alweer zondag en toen zijn we richting Zeeland gereden en terecht gekomen op een camping aan het strand in Zoutelande. Ook daar hadden we weer veel bekijks met Choco Vanille. Het weer was nog steeds mooi, dus we hebben de hele dag buiten op de camping en op het strand doorgebracht. 'Avonds zelfgebakken pannenkoeken gegeten, ideaal zo'n keukentje in het busje. De volgende dag moesten we weer vroeg op om weer op tijd in Amersfoort te zijn.

We kijken terug op een heerlijk weekend en vinden zo'n busje echt een aanrader. Toch wat meer luxe dan een tent, je bent lekker mobiel en zo'n oud busje heeft natuurlijk zijn charme.