Ervaringen van onze klanten - Vintage - Happy Little Camper

Vintage

Terug

Fantastische combinatie

Als verrassing voor mijn vrouw heb ik dit arrangement geboekt. De combinatie van de geplande route, de campings en het busje is ideaal!

Met enige twijfel boek ik het busje om mijn vrouw te verrassen. Het is voor haar een droom om in zo'n busje te rijden. Ik vraag me toch af hoe het is om met een oldtimer te rijden en er in te slapen. Zelf ben ik meer van de luxe namelijk. Inmiddels kan ik zeggen dat het werkelijk fantastisch was. Ons busje 'Green Peace' rijdt op de landweggetjes en provinciale wegen fantastisch. Ze zijn er per slot van rekening ook voor gemaakt! Het kamperen met het busje bij Staatsbosbeheer is ook een genot. Je parkeert hem netjes op de ruime plekken met elec. aansluiting. Dak omhoog en genieten maar. Er zijn altijd prima sanitaire voorzieningen en je wandelt zo de natuur in.

De route krijg je bij dit arrangement ook mee. Deze is helder en duidelijk beschreven. Uiteraard staat het je vrij om er van af te wijken, maar dat zou ik niet aanraden. Je komt zo op plekken die je normaal voorbij zou rijden. Je kunt zien dat er over nagedacht is.

Al met al dus zeker een aanrader en het was oprecht vervelend om uiteindelijk weer in mijn eigen auto met airco, stuurbekrachtiging en soepele pook te stappen...