Ervaringen van onze klanten - Vintage - Happy Little Camper

Vintage

Terug

Lekker onthaasten samen in een oud volkswagen busje

Wij hadden Volkswagen Camper Wolkewietje voor een weekend! Mijn man en ik. Leuk, we hadden er veel zin in! Op naar Zuid-Limburg. Het Limburgse landschap leent zich fantastisch om te toeren.

Alles in de chillmodus. Je kunt met het Volkswagen busje tenslotte niet harder dan 90 km. Dat verplichte onthaasten is wel eens goed. Wij gaven ons er tenminste helemaal aan over. We hebben overnacht op een mooie camping met luxe voorzieningen. Het was eind september en dan is een warme douche in een verwarmd sanitairgebouw geen overbodige luxe. Lekker geslapen en in het ochtendzonnetje het ontbijt genoten met verse broodjes. Alles zit er op en aan in het campertje, we hebben niets gemist. Van stroomkabel tot lucifers en zaklamp en van waslijn met knijpers tot aan potten en pannen.

We hebben een dagje Maastricht gedaan, een dagje Belgiƫ, en naar de antiekmarkt op zondagmorgen in Tongeren. We hadden tijdens het rijden veel bekijks. Mensen vinden het prachtig en zwaaien wat af. Het was een hele ervaring en ik doe het over een paar jaar met mijn dochter samen. Dan gaan we naar een strandcamping. Ik kijk er nu al naar uit!