Ervaringen van onze klanten - Vintage - Happy Little Camper

Vintage

Terug

Verliefd geworden

Na vijf minuten rijden in het prachtige choco-vanille VW busje was mijn hart gesmolten... wat een geweldige drive had dit busje. Vers opgeknapt, vol energie en gretig om door het Nederlandse landschap te rijden. We hebben het geweten en we hebben ervan genoten!

Het was een weekend vol feestelijke verrassingen. Stijntje was jarig en het is al jaren haar droom op met n camperbusje op pad te gaan. We hadden heerlijke hapjes en drankjes bij ons, alle kastjes volgeladen met snoep, popcorn, dekentjes, regenlaarzen en zonnebrand. De slingers opgehangen, kaart bij de hand en meezingliedjes op de radio aan.

Eerst een nachtje in Huizen op de camping waar 's avonds een aantal vrienden uit Bussum (als verrassing) kwamen borrelen. De volgende dag via het leuke winkeltje Oude Liefde in Woudrichem naar Rosmalen (verrassing) voor taart en thee bij neefjes en zus Maaike en uiteindelijk naar Noord Limburg voor een heerlijke en gezellige maaltijd met familie. Op het erf 'geslapen' en gezellig (vroeg!) gewekt door de haan en voorál de kippen! (verrassing) Wat een gekakel!!

Zondag via verschillende pontjes en ienieminiweggetjes terug naar het noorden.. Bussum, Amsterdam, Zaandam en uiteindelijk heerlijk geslapen in het Monnikkenbos aan de rand van Amersfoort.. (dat was voor iedereen een verrassing) En die trouwe vierwieler vond het allemaal even leuk! En wij ook!

Maandag was het dan ook reuze moeilijk om afscheid te nemen.. Een troost, de belofte staat om gauw weer op pad te gaan! Ik kan niet wachten :-) Ookal is het zonder verrassingen!