VW T2 camper in Californië USA

 • VW T2 camper in Californië USA
 • VW T2 camper in Californië USA
 • VW T2 camper in Californië USA

Bij Happy Little Camper kun je een originele VW Camper T2 in Californië huren. Vanuit Orange County, nabij Los Angeles, ontdek je Californië op een bijzondere manier!

De reis

Happy Little Camper biedt Volkswagen T2 campers (uit de jaren '70) aan, te huur vanaf onze vestiging Orange County nabij Los Angeles. Al onze campers zijn mooi gerestaureerd en hebben keurig onderhouden interieurs. Technisch zijn de campers geheel in orde en zijn ze uitgerust met handige kampeerspullen.

De medewerkers van onze vestiging in Californië hebben veel kennis van de omgeving en kunnen helpen met het uitzetten van een onvergetelijke trip. Californië is één van de meest bijzondere staten van de USA en biedt voor elk wat wils met bergketens, wouden, woestijnen, meren en stranden. De bijnaam van Californië is niet voor niets de Golden State (de Gouden Staat).

Accommodatie

Er zijn in Californië voldoende campings die allemaal goed onderhouden worden. Elke camper is uitgerust met een camping gids. Een slaapplaats is dus nooit ver weg. Met een bed achter je stoel is dit een heerlijk gevoel van vrijheid!

Extra

De Volkswagen T2 campers hebben vier slaapplaatsen voor vier volwassenen. Je huurt de camper inclusief een inventaris. Verder zijn ze uitgerust met: 2-pits kooktoestel, koelkast, wasbak met stromend water en 220 Volt aansluiting. Zo kun je iedere camping met stijl oprijden!

Programma

Je kunt je reis indelen zoals je dat zelf wilt. Toer langs de westkust, maak een citytrip in San Francisco, ontdek de Sierra Nevada, of blijf aan het strand en ontdek de beste Surf spots. Indien gewenst kunnen wij helpen met het uitdenken van een mooie route.

De reis begint en eindigt in Orange County, niet ver van Santa Ana's John Wayne airport (nabij Los Angeles). Je wordt hartelijk ontvangen en krijgt een degelijke uitleg over de camper en de Amerikaanse rijgewoontes.

Reservering formulier

Kies eerst een camper

Prijzen

 • november t/m maart $
  Dag 115
  Week 785
 • oktober, april en mei $
  Dag 130
  Week 885
 • juni t/m september $
  Week 1230

Details

 • Autorijden in de VS is niet moeilijk, maar hou rekening met een maximaal eigen risico (franchise) van €3750. Dit eigen risico is tegen een afkoopsom te verlagen.
 • Behoudens dit eigen risico ben je goed verzekerd.
 • Er is een kilometerbeperking van 125 mijl (200 km) per dag. Elke extra mijl kost €0,25. De kilometerbeperking is afkoopbaar.
 • De bestuurder van de camper dient minimaal 25 jaar oud te zijn en dient 3 jaar in het bezit te zijn van een geldig rijbewijs-B.

Het is niet toegestaan om

 • Naar Mexico te gaan.
 • Tijdens de maanden mei t/m september ten oosten te komen van de denkbeeldige lijn tussen Reno (Nevada) en Palm Springs wegens te grote hitte. Plaatsen zoals Death Valley, Las Vegas en Arizona zijn dan niet toegestaan. Eventueel zijn er moderne busjes beschikbaar die wel tegen de hitte kunnen.