1.
Grootste T2 camperverhuurder van Nederland
Bij ons heb je de meeste keus. Want voor de verhuur van de Volkswagen T2 is Happy Little Camper de grootste verhuurder in Nederland. Ook kun je voor de karaktervolle T1 kiezen.
2.
Geweldige prijs-kwaliteit verhouding
Al onze campers bieden wij aan tegen redelijke huurprijzen. Kijk maar naar de staat van onze campers, onze service en voorwaarden.
3.
Heldere informatie
In onze offerte staat uitgebreide en duidelijke informatie. Zo weet je precies waar je aan toe bent.
4.
Goede verzekering en voorwaarden
Onze campers zijn voor de verhuur goed verzekerd en onze voorwaarden zijn duidelijk te begrijpen.
5.
Betrouwbare en mooie campers
Wij onderhouden onze campers helemaal zelf. Ze zijn in uitstekende technische staat, van binnen en van buiten. Iets wat niet vanzelfsprekend is voor de campers van 15 tot 40 jaar oud.
6.
Twee verhuurlocaties: Nederland en Frankrijk
Wil je naar noord- of midden Europa, vertrek vanuit onze vestiging in Amersfoort. Wil je naar Zuid-Europa, dan kun je vanuit Zuid-Frankrijk vertrekken, dat is bijna altijd goedkoper. Hiermee bespaar je brandstof, tolkosten en vooral vakantiedagen.
7.
Goede bereikbaarheid
Onze vestigingen in Amersfoort en Zuid-Frankrijk zijn goed te bereiken per auto, trein en vliegtuig. Wij beantwoorden e-mails snel en jij kan ons 6 dagen per week bellen met je vragen.
8.
Uitgebreide instructie
We nemen de tijd voor je. Voor vertrek leggen we je alles uit en laten we je zien hoe dingen werken in de camper. Zo ga je goed voorbereid op vakantie. Ook op onze Vintage Rental App zie je precies hoe je oldtimer werkt. Handig!
9.
Bijzondere plekken
Wij weten de leukste en bijzonderste plekjes te vinden zowel in Nederland als in Zuid-Frankrijk. Die tips krijgen we namelijk terug van onze klanten. Natuurlijk delen we die met jou.
10.
Flexibel boeken met je Vintage Rental App
Als je bij ons je klassieker boekt, krijg je toegang tot de speciale Vintage Rental App. Met daarin handige instructievideo's. Dankzij de app ben je snel op pad.