Happy Little Camper maakt jou graag ‘happy’ met onze klassieke en compacte Volkswagen Campers. Wij verhuren deze oldtimer campers sinds 2007. Je kunt kiezen voor de vintage T1 met spijlen of de iets jongere T2. Allebei hebben ze die originele hippie-uitstraling.

Waar wil je heen op vakantie? Als je dat weet kun je vervolgens kiezen uit 2 vertreklocaties: Amersfoort in Midden Nederland óf vanuit de Provence in Zuid-Frankrijk.

Idolaat van klassieke auto’s
Wij zijn Rien Tilstra en Mark Hukema. We zijn idolaat van klassieke auto’s. En delen dat gevoel graag met anderen. Daarom verhuren wij Volkswagen campers en bussen maar ook ‘eendjes’ ofwel 2CV’s en andere oldtimers zoals een 50 jaar oude Ford Mustang.

Rien: ‘Onderweg zijn is je reis’
Rien werkt op de locatie in Amersfoort en heeft dé tip voor zijn klanten: “Onderweg zijn is je bestemming zeg ik filosofisch. Neem vooral de tijd als je voor onze klassiekers kiest. Stop hier en daar voor een picknick of ga een terrasje pakken. Zo vaak zit je niet in zo’n mooie oldtimer dus geniet ervan. Hoe meer jij de tijd neemt voor je trip, hoe leuker het wordt. Dat hoor ik altijd terug als onze huurders weer terug in Amersfoort zijn.”

Mark: ‘Provence heeft alles wat je zoekt’
Mark woont en werkt in de Provence in het zuiden van Frankrijk, vlakbij Marseille. “Waarom je juist daar je vakantie zou moeten doorbrengen?”, zegt hij, “voor mij heel logisch. In een gebied zo groot als Nederland vind je de meest diverse landschappen zoals bergen, meren, bossen, zee en strand. Mondaine badplaatsen, dorpjes waar de tijd heeft stilgestaan, oude cultuur én heerlijk eten. Ik ben er niet voor niets gaan wonen.”

Geschiedenis van Happy Little Camper en Vintage Road Trips
Happy Little Camper hoort bij Vintage Road Trips wat een verhuurbedrijf is van oldtimers. Eigenaren, vrienden en oldtimerliefhebbers Mark Hukema en Rien Tilstra maken graag mensen blij met klassiekers die in het verleden het straatbeeld hebben bepaald.

Het bedrijf begon in 2006 toen Mark en Rien hun geliefde ‘eendjes’ ofwel de bekende 2cv’s gingen verhuren. Dat werd zo’n succes dat ook andere klassiekers werden opgeknapt en verhuurd. Vandaar de naam Vintage Road Trips.

Verhuizingen en uitbreidingen
Het bedrijf is in de loop van de jaren enorm gegroeid en ze verhuisden van de ene garage naar de andere nog grotere locatie. Nu zijn er 2 plaatsen waar je de campers, bussen en oldtimers kunt huren: Amersfoort en Zuid-Frankrijk.

Ons team staat klaar
Ook het team werd uitgebreid. Samen met Marvin en Alain willen Mark en Rien jou een onvergetelijke vakantie of dagje uit bezorgen.

Graag tot ziens!

Het Vintage Road Trips team:
Rien Tilstra (Amersfoort)
Mark Hukema (Zuid-Frankrijk)